Servicii


Vanzare din showroom

Va asteptam la Casa Bateriei pentru a alege bateria potrivita pentru aplicatia care va intereseaza. Aici puteti gasi o gama diversificata de acumulatori de la mai multi producatori renumiti (Banner, Bosch, Exide, QWP, Rombat, Varta, Volton, Yuasa), fie ca sunteti interesati de baterii auto, moto , stationare sau alte tipuri.
Avem oameni profesionisti si pregatiti, care va pot consilia in vederea alegerii bateriei optime pentru aplicatia dumneavoastra.
Punem accent pe identificarea nevoii clientilor nostri si facem tot posibilul pentru a avea clienti foarte multumiti.


Livrare oriunde in Romania

Comenzile sunt livrate doar pe teritoriul Romaniei pentru o taxa calculata in functie de greutatea coletului, prin intermediul companiei de curierat DPD.


Montaj

La Casa Bateriei beneficiati de asistenta in ceea ce priveste alegerea acumulatorului si montajul acestuia. De asemenea, verificarea incarcarii conform certificatului de garantie se realizeaza in mod gratuit pentru toate bateriile achizitionate de la Casa Bateriei.


Service

Dispunem de spatiu cat si de aparatura profesionala in vederea asigurarii unui service rapid pentru orice baterie.
Pe toata durata garantiei bateriei d-voastre va oferim servicii gratuite de verificare si diagnosticare. Recomandam verificarea sistemului de incarcare al masinii o data la 6 luni.

Recuperarea deseurilor

Conform legii (HG 1132 din 2008), fiecare persoana care achizitioneaza o baterie noua trebuie sa ofere vechiul acumulator in schimb, sau sa plateasca o taxa de 10% din pretul bateriei cumparate pentru "Depozitul de Mediu". Astfel pretul afisat este pentru cazul in care clientul ofera vechea baterie la schimb. Suma poate fi recuperata in termen de 30 de zile, de la data cumpararii noii baterii, daca ne returnati bateria veche/uzata, pe baza chitantei emise. In caz contrar, aceasta taxa, intra intr-un fond special, pentru mediu.